Skeptic Sense - Presence of Mind (1994)

1 stem

Duitsland
Label: Gorgon

1. Structures and Interruptions (5:11)
  2. Harmony of Souls (5:59)
  3. Human Indulgence (3:12)
  4. Raped (2:05)
  5. Downfall (4:26)
  6. Norm Always Wins (4:41)
  7. Last Moments (3:40)
  8. Capital Punishment (4:43)
avatar van RuudC
Als een bijna dertig jaar oud thrash album niet op MuMe staat, is dat op zich al een slecht teken, maar aangezien ik deze thrash marathon zelf wil afronden, zal ik 'm toch ook zelf op MuMe zetten. Wat de kwaliteit betreft, worden de lage verwachtingen waargemaakt. Presence Of Mind is een heel rommelig album dat lijdt onder allerlei kwalen. Op zich is het natuurlijk wel tof dat anno 1994 er nog bands zijn die zich wagen aan technische thrash metal, maar de heren zitten zo te pronken met dergelijke riffs dat er nauwelijks samenhang is. De nummers zijn op zichzelf gewoon vrij matig en tot overmaat van ramp is de productie waardeloos en is de zanger zich ongelooflijk aan het forceren. Sorry, maar dit klinkt nergens naar.

Tussenstand:
1. Acid Reign - The Fear 4,5*