Black Label Society - Live at Dynamo Open Air 1999 (2021)

Metal / Rock
Label: Historic Live Music Collection

1. The Beginning...At Last (6:06)
  2. Low Down (5:06)
  3. The Rose Petalled Garden (5:02)
  4. Losin' Your Mind (5:50)
  5. Born to Lose (5:45)
  6. Horse Called War (4:52)
  7. No More Tears (9:02)
  8. Bored to Tears (6:30)
avatar van ProgMetal
Staat een vinkje ✔️ bij “mijn album” maar staat al eindeloos in de pre-order. Gaat hij nog uitkomen????

avatar van ProgMetal
En ineens op de deurmat maar nog zonder enige vermelding op de website van Dynamo Concerts. Een setlist die voornamelijk bestaat uit het debuut Sonic Brew aangevuld met 2 songs van zijn Pride & Glory tijd en natuurlijk het verplichte Ozzy nummer.

Dynamo doet wat het beloofd en je krijgt een echt live geluid zonder dat het naar een bootleg neigt. Je kunt van Zakk zeggen wat je wilt maar een goede zanger wordt het niet en die hele badass motor gang act krijg je er zelfs met alleen audio gewoon bij.

De band staat hier live echt als een huis en verdient hier de sterren, Zakk krijgt alle ruimte om er doorheen te soleren.

Live is BLS op zijn best, ook hier. % herkenbaar zonder al te veel variatie en met een spleelduur uit de vinyl tijd.