Abstract Mindstate - Dreams Still Inspire (2021)

Label: YZY SND

1. Salutations [Intro] (3:06)

met Jonquia Rose

5. Elevation (2:50)
  6. Move Yo Body (2:32)

met Tony Williams

7. Social Media (3:31)
  8. Lambo Truck Podcast [Skit] (0:40)

met Luka Sabbat

9. Expository Mode (2:53)
  10. My Reality (2:30)
  11. Sound Off the Alarm (2:11)
  12. Voice Mail [Interlude] (1:11)

met Deon Cole

13. The Brenda Song (2:36)

met Kanye West

14. I Know You (2:29)
avatar van Mausie
Eerste release op het label YZY SND van Kanye West. Hij heeft deze plaat ook geproduceerd, comeback album van oud gedienden:
Kanye West Produces Abstract Mindstate’s New Album Dreams Still Inspire | Pitchfork

avatar van Nr.4
Die A Wise tale klonk goed, ga snel de rest eens checken. Qua productie was dat nummer in ieder geval meer richting de Kanye sound die ik altijd wel tof heb gevonden (simpel gezegd soulvolle sample based producties).

avatar van Yestsida
Als Donda producties als op deze plaat gaat bevatten is er misschien toch nog hoop. Heerlijk album!

avatar van Niek
Potjandikkie, eerste track is lekker! Nu de rest nog

avatar van Niek
Helaas niet over de hele linie even sterk. Social Media is bv een nogal zwakke track. Maar sympathiek plaatje is het wel

avatar van Nr.4
Social media vind ik ook een karige track, maar verder toch een erg lekker schijfje dit.

avatar van Silky & Smooth
Vreemd album... Het klinkt ergens als een Kanye-project uit de tijd van Gradution en 808s. Niet zozeer qua sound, maar het doet mij denken aan de G.O.O.D. Morning, G.O.O.D. Night albums van Malik Yusef. Aan de andere kant doet het mij in niets denken aan de Kanye-project.

Een 'sympathiek plaatje' is denk in wel de beste omschrijving. Ik krijg vooral sympathie voor de rappers. Hun chemie is voelbaar en ze doen erg hun best. Verder is het, op een paar hoogtepuntjes na, niet heel overtuigend. Ondanks de gunfactor zijn het doorsnee rappers en Kanye produceert ook niet bepaald de pannen van het dak.