Altın Gün - Âlem (2021)

Pop / Wereld
Label: Glitterbeat

1. Yali Yali (4:02)
  2. Malatya (4:02)
  3. Çarşambayı Sel Aldı (4:44)
  4. Kısasa Kısas (3:48)
  5. Badi Sabah Olmadan (3:56)
  6. Cips Kola Kilit (3:57)
  7. Özüne Özüm Kurban (3:21)
  8. Sen Çiçeksin Ben Arı (4:00)
  9. Üzüm Üzüme Baka Baka (2:48)

met Asa Moto

10. Oğlan (3:14)
avatar van psychonaatje
Verrassingsrelease van deze geweldige band. Alleen via Bandcamp te beluisteren. Helaas ook (tot nu toe) alleen digitaal uitgebracht. De gehele opbrengst gaat naar EarthToday, dat dan weer wel.

avatar van Osiris Apis
Zeker een verrassing!

Voor een goed doel... dan wil ik er wel geld aan besteden en het is geen weggegooid geld. Je krijgt wat je kunt verwachten.

Misschien ben ik niet zo heel kritisch en vind ik alles leuk wat Altin Gün doet, want ook dit album is wederom erg fijn om naar te luisteren en maakt me vrolijk.

Ze trekken de lijn van Yol duidelijk door op dit album.

avatar van AstroStart
Blijft jammer dat dit album niet op Spotify staat. Hopelijk binnenkort, want wat ik tot dusver heb gehoord via Bandcamp klinkt super.

avatar van Mausie
Wederom een dikke 4*! Ik ben erg blij met de ontwikkeling van hun sound, steeds meer elektronica en dat 80s sausje. Maar daarnaast natuurlijk nog steeds de voor hun typerende onweerstaanbare Turkse zang en ritmes. Alleen het instrumentale Özüne Özüm Kurban valt wat tegen, het mist richting en blijft daardoor niet hangen.