Napalm Death - Mass Appeal Madness (1991)

Label: Earache

1. Mass Appeal Madness (3:29)
  2. Pride Assassin (2:05)
  3. Unchallenged Hate (2:05)
  4. Social Sterility (1:12)
avatar van B.Robertson
Na Harmony corruption nam de band eerst een korte EP op, die later dat jaar integraal op de verzamelaar Death by manipulation geplaatst werd. Een goed bedoeld initiatief daar zo'n EP na verloop van tijd meestal niet meer te verkrijgen is, alleen jammer dat je met deze opnamen niets mist. Mass appeal madness & Pride assassin liggen dichter bij deathmetal dan grindcore en zijn weinig bijzonder te noemen. Dan zijn er nog twee heropnames van Unchallenged hate & Social sterility. Daarvan haalt de eerste het niet bij de oude versie, De strakke versie van de tweede komt bij de oude in de buurt.