Interminable Corruptions - Abysmal Revelation (2021)

1 stem

6. Controlled Corification
  7. Aphairesis
  8. Dessicant in Repeated Spoilage
avatar van Eddie
Tsja, wat zal ik er eens van vinden. Het is death-Metal, het tempo zit er lekker in, de grunt is best aardig. Maar aan elke vorm van afwisseling of tempowisseling heeft deze band een broertje dood. Nummer één is klaar en nummer twee gaat direct in dezelfde toonsoort, met de zelfde structuur en het zelfde ritme verder. Ook de zang lijnen verschillen heel weinig. De eerste afwisseling die mijn aandacht er weer bij trekt zit in Controlled Corification maar dan is de plaat al ruim over de helft. Best jammer want met wat meer afwisseling had dit best een goede plaat geweest, nu ontstijgt het niet de grijze middenmoot.