L.A. Guns - Checkered Past (2021)

Label: Frontiers

1. Cannonball (3:28)
  2. Bad Luck Charm (4:00)
  3. Living Right Now (3:32)
  4. Get Along (5:30)
  5. If Its Over Now (4:18)
  6. Better Than You (3:50)
  7. Knock Me Down (4:07)
  8. Dog (3:00)
  9. Let You Down (5:36)
  10. That Aint Why (3:35)
  11. Physical Itch (3:52)
avatar van hellboy123
Voor de liefhebbers (zoals ik) is "Knock me Down" al te beluisteren: L.A. Guns - "Knock Me Down" - Official Audio - YouTube

Ik hoop wel dat de geluidskwaliteit van deze plaat beter is dan van zijn voorganger (van de Guns en Lewis versie van deze band).

AOR_Lover
Get Along staat ook op youtube. Klinkt wel lekker hoor. De oudjes doen het nog prima.

avatar van hellboy123
De plaat is inmiddels uit en voor mij toch weer een positieve verrassing! De plaat knalt er lekker in met cannonball, maar is voor de rest lekker afwisselend met wat hardere songs en wat rustigere. Er is zelfs een soort van black sabbath achtige afsluiter in de vorm van Physical Itch

Zeker Let You Down vindt ik echt een prachtig slepend nummer

Gitaarwerk is weer super, de zang klinkt weer vertrouwd, lekker door blijven gaan zo!