The Greeting Committee - Dandelion (2021)

Label: Harvest

1. Can I Leave Me Too? (3:43)
  2. Float Away (3:00)
  3. Dandelion (2:12)
  4. Bird Hall (3:11)
  5. Make Out (2:23)
  6. So It Must Be True (3:50)
  7. Wrapped Inside of Your Arms (3:12)
  8. Ada (2:39)
  9. How Long? (3:15)
  10. Ten (2:08)
avatar van jorro
Deze Indierock band uit Kansas City heeft hiermee een erg prettig album gemaakt. Luister maar eens naar het fraaie Bird Hall, dat maakt vast nieuwsgierig naar de rest. Een prima zangeres (Addie Sartino) die de toch al fraaie songs naar een nog hoger niveau brengt. En hoe meer ik het hoor, hoe beter het wordt. Wilde ik het aanvankelijk 3,5* geven, inmiddels zijn dat er al 4 geworden.
Over een persoonlijke top 10 over 2021 heb ik nog niet nagedacht, maar dit is absoluut een kanshebber voor dat lijstje. Gaat dat zien, of beter, gaat dat beluisteren!

Het album maakt dat ik zeker ook het debuutalbum 'This Is It' binnenkort ga proberen. Hopelijk is dat net zo verrassend als deze plaat.