Gilligan Moss - BMO's Mixtape (2020)

1 stem

Score / Electronic
Label: WaterTower

1. Robot Cowboy (2:58)

met Niki Yang

2. Summer Swamp Boogie (2:10)
  3. Good Little Girl (2:04)

met Donald Glover, Madeleine Martin en Rox Ryan

4. Dropdown Rainbow / All Gummed Up (4:03)

5. Fries (1:25)

6. Bacon Pancakes (2:02)

met John DiMaggio

7. Oh BMO (0:52)

8. Juke Bug (1:14)
  9. Sleepy Puppies (3:29)

met Jeremy Shada

10. Time Adventure (2:21)

met Niki Yang

11. Eternity with You (3:49)

met Michaela Dietz

avatar van Teunnis
Wat is dit een feestje, deze mixtape. Gilligan Moss heeft een greep gedaan uit de betere nummers van de animatieserie Adventure Time en deze een remix gegeven. De mixtape heeft een heerlijke flow. Voor de fans van Adventure Time zijn de nostalgische gevoelens een aangename bonus, maar die zijn zeker niet noodzakelijk om hiervan te genieten.

De muziek van Gilligan Moss is warme house, maar krijgt door het songmateriaal van Adventure Time een folky en soms ook glitchy sfeertje. Daardoor zou ik het misschien eerder indietronica noemen. Maar vooral hartverwarmend.

avatar van Teunnis
@123poetertjes had je deze al geluisterd? En als ik dan toch aan het taggen ben: panjoe.