Sensiva - Giosun (2005)

1. Bez Dna (6:01)
  2. Untitled 3 (5:33)
  3. Fussed (5:46)
  4. P Deep (3:50)
  5. Light Rays Games (6:22)
  6. Giosun (6:18)
  7. Downstairs to the Free Port (5:30)
  8. Muzima (7:30)
  9. 44100th Galaxy (5:23)
  10. Vasad (8:46)
avatar van John Doe
Erg mooie muziek die technisch gezien in het domein van Boards of Canada valt.

De release was al eerder uit volgens Discogs, maar dat moet onofficieel zijn, want volgens het label Sensotech van Sensiva is 27 april van dit jaar de officiele release geweest.

Bedankt voor de tip Konnan

avatar van John Doe
Bijna vergeten, eerste twee nummers worden in geheel gratis gedeeld: Bez Dna - Untitled 3

Graag gedaan. Leuk albumpje he, aanrader voor iedereen die van BoC houdt. 4*

avatar van unmudded lake
Toch wel een héél BoCish ceedeetje.
Sterk plaatje.

avatar van bas
bas
Mooi en rustgevend! Erg a-la Christ en BOC, niet origineel, maar wel mooie lekkere klanken.

avatar van Goodfella
Sluit mij helemaal aan bij de reacties hierboven.

Schoolvoorbeeld van beter (heel) goed gejat dan slecht bedacht

avatar van robbizzel
Goodfella schreef:
Schoolvoorbeeld van beter (heel) goed gejat dan slecht bedacht

idd.

erg sfeervol plaatje die zeker nog wordt aangeschaft.

avatar van robbizzel
zonde dat hier niet zoveel aandacht naartoe gaat, want vind deze plaat ondertusse niets meer onderdoen dan aan het vergelijkbare werk van BOC.

er wordt een heel erg dromerig emotioneel sfeertje neergezet met af en toe hemelse klanken die alle afschuw van deze wereld doen vergeten.

persoonlijk misschien wel top 10 materiaal!

avatar van -SprayIt-
Pareltje hoor.

avatar van popstranger
Afgelopen week op een avond, terwijl de zon net onderging en de nacht zijn intrede begon te maken, luisterde ik naar Downstairs to the Free Port en eventjes leek alles te kloppen in het heelal. Wonderlijk als muziek dit kan teweegbrengen…