menu

Be'lakor - Coherence (2021)

mijn stem
3,83 (12)
12 stemmen

Australiƫ
Metal
Label: Napalm

  1. Locus (10:49)
  2. The Dispersion (1:53)
  3. Foothold (7:19)
  4. Valence (9:10)
  5. Sweep of Days (5:17)
  6. Hidden Window (8:24)
  7. Indelible (4:59)
  8. Much More Was Lost (12:11)
totale tijdsduur: 1:00:02
zoeken in:
avatar van gigage
Ook nu lijken de songs langer dan gewoonlijk een melodic death metalband betaamt. Is het dan zo progressief dat ze het anders niet in een minuut of 5 hadden kwijt gekunnen? Nee, niet echt. De band probeert een sfeer te scheppen en als die aanslaat dan zit je gebakken.

avatar van GaiusBertus
4,0
Veel originele dingen worden er niet gedaan op dit album, maar het is wel heel erg fraai uitgevoerd. Flinke dot progressive, vleugje gothic en doom, het ligt mij allemaal goed in het gehoor zo tijdens de eerste luisterbeurt.

3,0
ai, dit valt toch wat tegen. Na een paar uitstekende albums spelen ze hier wat te veel op automatische piloot. Teveel eenheidsworst. Weliswaar Be'lakor eenheidsworst, dus nog te smaken. Maar uitschieters ontbreken (althans ik hoor ze niet).

avatar van Kondoro0614
3,0
Op het eerste oog leek dit mij een plaat die zeker in de top 10 van dit jaar zou gaan eindigen. 'Be'lakor' is sinds mijn ontdekking van die band zeker een vast plaatje in de melodeath scene en ik kan erg genieten van al hun platen, behalve van deze. De nieuwe plaat lijkt wat afgeraffeld, zeker er zitten weer heerlijke riffs en heerlijke solo's in maar, vooral op zang gebied vond ik erg te kort komen en het klonk erg emotieloos. Daarbij vond ik de songs allemaal niet héél bijster geweldig,

avatar van Ayreonfreak
Lekkere plaat. Ik ben nooit op deze band gewezen of mee in aanraking gekomen, maar dat is volledig ten onrechte. Ik denk dat ik deze band maar eens verder ga onderzoeken. Wat is de beste volgens jullie?

Gast
geplaatst: vandaag om 07:55 uur

geplaatst: vandaag om 07:55 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.