Air Formation - Daylight Storms (2007)

Label: Club AC30

1. Cold Morning (5:18)
  2. Tidal (4:15)
  3. Daylight Storms (4:52)
  4. I Can't Remember Waking Up (3:54)
  5. Into View (4:31)
  6. Formation 1 (4:41)
  7. You Have to Go Somewhere (6:29)
  8. Adrift (3:18)
  9. The Dark Has Fallen (5:43)
  10. Before We Forget (7:35)
JonnieBrasco
Altijd ben ik nog nieuwsgierig naar nieuwe shoegaze-plaatjes, maar vond deze niet zo heel bijzonder. De herrie is iets te harmonieus, en er missen elementen als dissonantie en spanning. Maar misschien dat vaker luisteren er wel verandering in brengt. Vooralsnog 2,5*

avatar van Premonition
Ik vind het juist wel bijzonder. Het is ook niet echt shoegaze, zitten ook Doves en Verve-elementen in. 3,5*

Mark E. Corrigan
Sfeervol plaatje toch wel hoor.

Rats
Aangenaam album, maar niet meer dan dat.

avatar van Helicon
Ik vind het een prachtig album. De zang is ten opzichte van het vorige album iets meer naar de voorgrond getrokken.

Fijn space/shoegaze waar het vooral om de sfeer gaat. Fijn

avatar van jorro
Toen ik het album vandaag draaide viel het me toch niet meer zo mee. Het blijft een goed album, maar geen 4* waard, Ik verlaag naar 3,5*. De melodieën spreken minder tot mijn verbeelding en het slotnummer had voor mij weggelaten mogen worden.
Het blijft echter zeer genietbare shoegaze.