Het Beste Uit de Top 100 Allertijden Editie '98 (1998)

Label: PolyGram

1. Queen - Who Want's to Live Forever (4:54)
  2. Bon Jovi - Always (5:51)
  3. R.E.M. - Man on the Moon (5:11)
  4. David Bowie - Let's Dance (4:07)
  5. Dire Straits - Private Investigations (6:10)
  6. Falco - Jeanny (5:52)
  7. INXS - Never Tear Us Apart (3:02)
  8. Faith No More - Easy (3:03)
  9. Aerosmith en Dipp - Walk This Way (5:09)
  10. Mr. Mister - Broken Wings (5:40)
  11. The Babys - Isn't It Time (3:59)
  12. Free - All Right Now (5:51)
  13. Level 42 - Love Games [Long Version] (7:21)
  14. Al Stewart - Year of the Cat (6:32)
  15. ABBA - The Winner Takes It All (4:53)
  16. Prince - 1999 (3:36)
  17. Oasis - Don't Look Back in Anger (4:47)
  18. The Prodigy - Breathe (5:34)
  19. Stone Roses - Fools Gold (4:14)
  20. Tears for Fears - Shout [Long Version] (6:30)
  21. Peter Frampton - Show Me the Way (4:31)
  22. Robert Palmer - Bad Case of Loving You (Doctor Doctor) (3:10)
  23. ZZ Top - Sharp Dressed Man (4:12)
  24. Joe Jackson - Real Men (4:02)
  25. Joan Osborne - One of Us (5:16)
  26. The Connells - '74 - '75 (4:32)
  27. Poison - Every Rose Has Its Torn (4:17)
  28. Lou Reed - Vicious (2:55)
  29. E.L.O. - Turn to Stone (3:43)
  30. Fleetwood Mac - Little Lies (3:36)
  31. Eric Clapton - Wonderful Tonight (3:37)
  32. Paul Weller - You Do Somethin to Me (3:37)
Aardige verzamelaar. Het niveau van de nummers varieert wel ontzettend wat mij betreft, maar het weerspiegelt wel aardig wat er doorgaans in de top 100 allertijden van Veronica terecht komt en daarmee wat de muzieksmaak van de gemiddelde Nederlander is. En die vindt 'Easy' door Fatih No More vermoedelijk ook wel wat. Jammer genoeg is dat nou juist een van de mindere nummers van die band. Zouden veel mensen weten van wie het origineel is? Maar goed, over de linie genomen een leuke verzamelaar. 3.5 *

leuke verzamelaar maar wat moet je ermee

hieop staan nummers die je al zo ontzettend vaak hebt gehoord dat het aanschaffen van deze cd volstrekt nutteloos is

beetje muziekliefhebber heeft alles wat hier op staat al in huis

Alleen was een van mijn collega's wel heel genereus door dit album met slechte afbeelding door te laten

leuke verzamelaar maar wat moet je ermee

beetje muziekliefhebber heeft alles wat hier op staat al in huis

Ja, maar ik ben dan ook niet een beetje muziekliefhebber

aERodynamIC schreef:
Alleen was een van mijn collega's wel heel genereus door dit slechte plaatje door te laten

Je bedoeld de afbeelding van de hoes?

king_arthur schreef:

Je bedoeld de afbeelding van de hoes?

Ik had mijn bericht al aangepast; was onduidelijk: maar inderdaad de hoes (ik had hem nooit doorgelaten ).

Ja, maar ik ben dan ook niet een beetje muziekliefhebber

als je dit niet in huis hebt ben je iig een hele slechte muziekverzamelaar

als je dit niet in huis hebt ben je iig een hele slechte muziekverzamelaar

Gelukkig dan maar, want er staat meuk op waar ik geen heel album van zou willen hebben

fastpulseboy

fastpulseboy schreef:
idd, verzamelaars voor mensen die niet van muziek houden.

hahaha, opmerkingen van mensen die niet weten waar ze het over hebben

maar je vind het dan wel weer een aardige verzamelaar

maar je vind het dan wel weer een aardige verzamelaar

Daardoor is het een aardige verzamelaar. Ik zit niet te wachten op een heel album van Falco of Joan Osborne. Verder vind ik bijvoorbeeld Always van Bon Jovi een draak van een nummer, terwijl ik Bon Jovi over het algemeen best goed vind. Idem dito met Faith No More. Angel Dust vind ik een goed album, alleen jammer van die uitvoering van Easy. En die staat hier dan weer op.

fastpulseboy schreef:
idd, verzamelaars voor mensen die niet van muziek houden.

Iedereen hou toch van muziek op zijn eigen manier welke muziek dan ook.

avatar van Madjack71
Er staan goede klassiekers op, maar het beste uit de top 100 aller tijdens is zo subjectief als het maar zijn kan, maar los daarvan..leuk voor in de auto.

Een aardige verzamelaar overall deze Het Beste uit de Top 100 Allertijden '98, maar wat opvalt is dat de eerste CD goed te noemen is en de tweede niet meer dan aardig. Op die eerste CD vind je ondermeer R.E.M.'s Man on the Moon, David Bowie's Let's Dance, de fraaie Commodores cover die ik toen veel draaide: Easy van Faith No More, The Baby's met het oh zo mooie Isn't It Time en de enige echte versie van Love Games: de extended 12". De tweede CD is het echter meer behelpen, hoewel ook daar nog wel wat goede tracks op staan, zoals the Stone Roses, Lou Reed & Paul Weller.