Sam Outlaw - Popular Mechanics (2021)

Label: Black Hills

1. Here on a Mission (4:02)
  2. Popular Mechanics (3:46)
  3. Half a World Away (3:24)
  4. For the Rest of Our Lives (3:40)
  5. Sun Ain’t Set (3:46)
  6. Polyamorous (3:45)
  7. Stay the Night (4:55)
  8. Bad Enough (4:09)
  9. Language of Love (2:52)
  10. Daydreaming (3:24)
  11. When You Feel It (4:11)
avatar van wvv89
Laat deze outlaw zijn achternaam veranderen en zijn cowboyhoed wegdoen. Popular Mechanics heeft niets met country te maken. Dat gezegd hebbende: erg genietbare 80's pop-plaat.

avatar van Bartjeking
Zeg dat wel; hij pulled hier even een Daniel Romanootje. Ons lekker maken met country en dan 180 graden draaien. Ik vind het zonde, want zijn vorige platen waren best goed; een aantal nummers (zoals ghost town) zelfs héél goed.
Deze plaat vind ik niet perse slecht, hou wel van die sound (John Mayer dit jaar ook al) en een aantal nummers zie ik met een sobere begeleiding met alleen gitaar nog veel beter worden. Benieuwd of 'we' hem definitief kwijt zijn.

En zijn achternaam......dat is de naam van zijn overleden moeder, dus die mag hij houden van me.

Bartjeking schreef:

netjes van je, dat hij dat mag.

avatar van Cor
Cor
Mmm, deze had ik gemist, maar ik heb 'm ook echt niet gemist, merk ik bij de eerste luisterbeurten. Wat een nietszeggende MOR.