menu

Hvalfugl - En Dag i Oktober (2021)

mijn stem
4,00 (3)
3 stemmen

Denemarken
Jazz / Folk
Uitgebracht in eigen beheer

  1. Tanken om Irland (3:26)
  2. Fremmed Land (3:42)
  3. Stilhed før Stormen (4:57)
  4. Blåst ved Molen (2:55)
totale tijdsduur: 15:00
zoeken in:
avatar van Mssr Renard
4,5
Soms komen mooie dingen goed samen. Deze plaat is daar een voorbeeld van. De titel Een Dag in Oktober slaat denk ikop het opnamemoment.

De blokhut op de hoes heb ik in hun video's al voorbij zien komen. Dat zal hun eigen studio zijn.

De Deense band (trio piano/bas gitaar) smelt op een prachtige manier Scandinavische folk en jazz samen tot een mooi en dromerig geheel. Als je je ogen sluit waan je je in de Scandinavische natuur.

avatar van Mssr Renard
4,5
Ik ben er dankzij hun eigen website achter gekomen dat deze opnamen uit 2018 stammen. Ik kende de video's ook al, dus dat verklaart het. Dit is dan dus eigenlijk gewoon een fysieke release van eerdere opnamen. Meer info (in het Deens): Hvalfugl - Øjeblikke VI Husker (2020) - MusicMeter.nl

Gast
geplaatst: vandaag om 13:46 uur

geplaatst: vandaag om 13:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.