Torturing Nurse / Implied Flare - Split (2006)

geen stemmen

China / Polen
Avant-Garde / Electronic
Label: XV Parówek

1. Torturing Nurse - Eve (43:36)
  2. Implied Flare - Untitled (3:57)
  3. Implied Flare - Untitled (3:22)
  4. Implied Flare - Untitled (4:52)
  5. Implied Flare - Untitled (1:11)
  6. Implied Flare - Untitled (3:27)
  7. Implied Flare - Untitled (3:14)
  8. Implied Flare - Untitled (3:48)
sxesven
De Torturing Nurse track is analoge, harshe zooi zoals men die ann 2006 veelal maakte en luistert derhalve dus gewoon érg prettig weg. Niet het meest geniale wat ik van ze gehoord heb, maar wel degelijk een toffe track in het verlengde van bijvoorbeeld Does Utmost. De Implied Flare-kant is volledig synth, met hier en daar best leuke resultaten, maar over de gehele linie zijn deze zeven untitled tracks toch niet bijzonder boeiend. Synthgeronk als dit is eerder echt al véle malen beter gedaan (Yasukuni Jinja, Atrax Morgue). Wel prettig, verder niet bijzonder. 3,5* voor het geheel.