Rooie Jos en de Foute Band - Deze Tijd (2021)

Pop / Blues
Uitgebracht in eigen beheer

1. Leeg (4:18)
  2. Sodemieter Nou Maar Op (3:50)
  3. Deurwaarders Blues (3:02)
  4. Nummer 34 (3:10)
avatar van Boermetkiespijn
De eerste twee nummers zijn echt goud. Rooie Jos, bekend van de docuserie "Foute Vrienden" raakt op een bepaalde manier echt de juiste snaar bij me. "Sodemieter Nou Maar Op", geschreven voor Jantje van Amsterdam, is favoriet!

avatar van Maarten0402
Ja, dit is dan wel echt uitzonderlijk dat ik dit soort NL muziek dan ook echt heel tof vind. Mede dankzij de Foute Vrienden, Vrienden voor het Leven en 25 Jaar Foute Vrienden Docu's, maar los daarvan kan ik het ook echt tof vinden. Buiten dit album vind ik Jos Winants & Chapeau - Coke, Drank, Hash & Hoeren ook erg leuk.

Die Sodemieter Nou Maar Op track is in de docu Foute Vrienden nog gerepeteerd en met Jantje erbij. Wat een duo. Dit nummer zou nog veel toffer worden als ze een 2 part maken hiervan. Deel Jos inzingen en een deel Jantje met zijn harde uitschieters... Zie/hoor het al voor me.

avatar van Maarten0402
Boermetkiespijn schreef:

Het nummer Leeg raakt me ook heel erg, zeker met de clip erbij:
Rooie Jos - Leeg