April March - Chick Habit (1995)

Label: Sympathy For The Record

1. Laisse Tomber les Filles (2:41)
  2. Deux Garçons Pour une Fille (2:26)
  3. Caribou (2:48)
  4. Le Temps de L'Amour (2:36)
  5. La Chanson de Prevert (3:02)
  6. Tu Mens (2:40)
  7. Cet Air-La (2:05)
  8. Chick Habit (2:08)
Laisse Tomber les Filles is de franstalige versie van Chick Habit, een nummer dat te horen is in de film Death Proof. Ook wel bekend in de versie van France Gall (geschreven door Serge Gainsbourg).
Op deze EP staan beide versies aangevuld met 6 andere lekkere pop-deunen die niet uit deze tijd lijken te komen.

Aquila
aERodynamIC schreef:

Dat is wat mij betreft een positieve kwalificatie. Gezellig en in Death Proof erg op zijn plaats (en beter dan de hele film bij elkaar).