Enterprise Earth - The Chosen (2022)

Label: MNRK Heavy

1. Where Dreams Are Broken (5:21)
  2. Reanimate / Disintegrate (6:11)
  3. Unleash Hell (6:05)
  4. I Have to Escape (3:35)
  5. The Tower (1:18)
  6. They Have No Honor (4:21)
  7. Overpass (7:47)
  8. You Couldn't Save Me (5:57)
  9. Unhallowed Path (1:29)
  10. Legends Never Die (4:29)
  11. My Blood, Their Satiation (5:43)
  12. Skeleton Key (4:02)
  13. The Chosen (8:34)
  14. Atlas (2:53)
avatar van Kondoro0614
Voor mooiste cover gaat deze wel erg hoog komen dit jaar, voor zijn muziek helaas niet echt. Wederom werd deze plaat aardig over gehyped in een vriendenapp. Dit is overigens de tweede deathcore plaat die dit weekend werd getipt en ik vond hem wel een tikkeltje beter maar, soms helaas nog erg standaard. De plaat start overigens wel héél vet, met mooie melodische momenten en zang die keihard is maar ook over gaat naar clean vocals. Helaas werd de plaat me na een tijdje wat eentonig, en kon het zeker niet meer dat waarmaken waar het mee begon, dan vind ik de veertien tracks toch iets te veel, en de tijdslengte is ook aardig lang. Begon vet, eindigt matig.