Metejoor - Metejoor (2021)

Belgiƫ
Label: Mostiko

1. Intro (2:43)
  2. Wie Ga Ik Zijn (3:28)
  3. Ze Meent Het (3:02)
  4. Overal (2:48)
  5. 1 op een Miljoen (3:18)

met Babet

6. Rendez-Vous (3:18)

met Emma Heesters

7. Waard (2:50)
  8. Niets Zonder Jou (3:08)
  9. Handen in het Haar (2:27)
  10. Noordpool (3:06)
  11. Dit Is Wat Mijn Mama Zei (2:57)
  12. Ik Laat Je Nooit Meer Gaan (2:55)
  13. Wachten (3:35)
  14. Horizontaal (3:26)
  15. Blij Om Jou Te Zien (3:44)
  16. Hoe Kon Ik Zo Dom Zijn (3:31)

met 5NAPBACK

avatar van remcodurez
"Dit Is Wat Mijn Mama Zei" toevallig gehoord op de radio. Het is dat ik geen haatstemmen wil uitbrengen want deze single verdient een 0,5*. Blijkbaar is dit populair bij een groot publiek. Waarom vraag ik me dan af? Is dit omdat het eenvoudige teksten zijn die makkelijk begrijpbaar zijn?

avatar van goldendream
Tja, in Vlaanderen is het zo triest gesteld dat dit zangertje dit jaar in de top 20 van de top 2000 van Radio 2 zal staan. Hij zal daar tussen Deep Purple, Led Zeppelin, ABBA, Dire Straits en Queen staan blinken. In die top 20, waarvoor nu nog kan gestemd worden, is er geen plaats voor David Bowie, Prince, Bruce Springsteen, Pink Floyd, The Cure, U2 en Leonard Cohen om er maar een paar te noemen, maar dus wel voor Metejoor, Willy Sommers, Ed Sheeran, The Weekend en Adele. Eigenlijk is alle verdere commentaar overbodig.

avatar van gaucho
Jullie Top 2000-lijst is blijkbaar nog erger aan verval onderhevig dan die van ons in Nederland...

avatar van goldendream
Wellicht wel, de lijst van Radio 2 is huilen met de pet op.

avatar van dazzler
goldendream schreef:

Wat wil je als je naar een familieradio luistert? Waarom niet de Classics 1000 van Radio 1 of de Tijdloze 1000 van Studio Brussel? Geen Metejoor te bespeuren daar.

avatar van esteban
Daan die bij Liefde Voor Muziek het oeuvre van Metejoor gewoon links laat liggen en vervolgens de veelbesproken (bespotte) intro onder handen neemt ... Ge-ni-aal!

avatar van davevr
Mijn excuses aan Niels Destadsbader voor mijn kritiek. In vergelijking is dit echt bagger

avatar van Devoo
Het is natuurlijk gemakkelijk om te lachen met Metejoor, maar in feite is het oerdegelijke populaire muziek. Niet alles is gemaakt voor muzikale fijnproevers, dit is muziek gemaakt voor de massa en voor die doelgroep is dit gewoon een prima plaatje.