Machine Girl - WLFGRL (2014)

Electronic
Label: Dred Collective

1. Mg1 (0:46)
  2. Ionic Funk (20xx Battle Music) (4:34)
  3. Krystle [URL Cyber Palace Mix] (3:36)
  4. Ginger Claps (3:04)
  5. Ghost (3:05)
  6. 覆面調査員 [GabberTrap Mix] [Frenesi Remix] (2:06)
  7. Out by 16, Dead on the Scene (2:30)
  8. Post Rave Maximalist (2:28)
  9. Phase Alpha (1:31)
  10. Freewill (5:05)
  11. Excruciating Deth (4:53)
  12. Hidden Power (8:39)
  13. Mg2 (1:06)
avatar van TornadoEF5
Apart en experimenteel album, ik moet het wel nog wat meer beluisteren, maar is blijkbaar populair onder gen Z kringen.

avatar van Juul1998B
Redelijk populair op RYM, apart dat hier weinig berichten bij staan, en zonde.
Breakcore met acidcore erdoorheen en alles daartussen. Dit album heeft het woord experimenteel uitgevonden, dat is wel duidelijk lmao.
Voelt een beetje als aphex twin on steroids gemixt met veel soorten drugs door elkaar.
Nice.

avatar van bamibal
Alhoewel ik totaal geen fan ben van machine girl vind ik dit best wel een tof album!

Geweldige elektronische en experimentele beats, maar dan nog steeds mist het consistentie voor mij, veel nummers lijken op elkaar en het wordt na een tijdje een beetje saai, los luisteren is het leuk, maar om het album in 1 geheel te luisteren is saai en repetitief.