John Coltrane - Naima (2018)

geen stemmen

Jazz
Label: Warner

1. Naima (4:20)
  2. My Favorite Things (13:46)
  3. Everytime We Say Goodbye (5:45)
  4. Giant Steps (4:47)
  5. I'll Wait and Pray (3:26)
  6. Aisha (7:45)
  7. Cousin Mary (5:49)
  8. Equinox (8:07)
  9. Like Sonny (5:51)
  10. Mr. Syms (5:19)
  11. Body and Soul (5:37)
  12. But Not for Me (9:41)
  13. Central Park West (4:11)
  14. Countdown (4:37)
  15. Summertime (11:37)
  16. The Night Has a Thousand Eyes (6:51)
  17. Blues to Bechet (5:43)
  18. Satellite (5:51)
  19. Stairway to the Stars [Mono Version] (3:32)
  20. To Her Ladyship [Original Untitled Ballad] (9:00)
  21. Fifth House (4:44)
  22. Harmonique (4:14)
  23. My Shining Hour (4:48)
  24. Dahomey Dance (10:49)
  25. Ole (18:18)
Mssr Renard
Prima verzamelaar die ik op Spotify tegenkwam. Ik mis wel wat songs en ik weet niet of dit een specifiek label of periode bestrijkt, maar als ik even te lui ben kan deze op.

avatar van Joshua68
Is dit wel een echte release? Volgens mij zo’n “Spotify Playlist Album”..

Joshua68 schreef:
Is dit wel een echte release? Volgens mij zo’n “Spotify Playlist Album”..

Nee hoor. Hij is uitgekomen via Warner. Hij is zelfs op 2lp te verkrijgen.

Ik licht de boel niet op en draai nooit playlists, laat staan dat ik zo dom ben deze te willen toevoegen.

avatar van Joshua68
Ik zeg toch niet dat je de boel oplicht? Je ziet tegenwoordig vaker op Spotify ‘albums’ met als bron een officieel label. Maar wel alleen op Spotify te vinden.

Dan is het een andere versie. Bijna 3 uur op 2 LP’s ?

Mssr Renard
Geen idee. Ik zeg ook maar wat. Ik hoorde deze verzamelaar op Spotify en voegde hem toe. Een search leert mij dat deze bij Amazon en Bol is te bestellen. Maar ik koop daar niet. Ik koop liever bij de platenzaak, maar omdat ik soms lui ben, stream ik soms. Vandaar dat ik deze review.