Curren$y & Harry Fraud - Regatta (2021)

Label: Jet Life

1. Willy & Sal (2:32)
  2. Sellin' Cereal (2:46)

met 2 Chainz

3. Purchasing Power (2:29)
  4. Super Series (3:15)

met Larry June

5. Car Lot (1:56)
  6. The Venture Cup (2:48)

met Jay Worthy

7. Seventy-Five Tons (2:13)
  8. Key West Classic (2:32)

met Styles P

Deranged
Heerlijk plaatje van Curren$y met wel weer een paar positieve pareltjes waar hij bekend om staat.

Het soort positiviteit dat postivo’s verblijdt en zure gezichten nog zuurder maakt en ze laat verkrampen tot ze eindelijk breken en beginnen te huilen.

Want zo gaat dat dan.

En wie heeft het niet ooit meegemaakt wij allemaal wel denk ik.

Schrale gasten die je willen neersabelen.

Onomkeerbaar roterend in chronisch onvermogen ziet ie jou daar weer rond dartelen altijd high altijd fly machtig sprankelend en onbevangen.

Begint zijn bovenlip te trillen en zijn mondje te ratelen.

In zijn stoutste droom:

De brute destructor.

Hoogstpersoonlijk aan het roer van de terreur die onze harten teistert tot in het oneindige.

Maar dromen daar blijft het bij voor ze helaas.

Deze personen.

Een thema dat je veelvuldig terug zal horen op het inmiddels immense oeuvre van deze sympathieke rapper.

Maakt het herkenbaar en erg prettig om naar te luisteren.

avatar van djwutru072
tevens (erg) benieuwd nar dit Album.

Deranged
Dan zou ik ‘m eens gauw gaan scoren als ik jou was hij is al een tijdje verkrijgbaar.

Deranged
Ga nou niet lopen zeuren Søren.