Benny Sings - Beat Tape II (2021)

Pop / Soul
Label: Stones Throw

1. Slash (0:45)
  2. Look What We Do (2:48)

met Jones

met The Koreatown Oddity

11. Watch Me Heal (2:21)

met PawPaw Rod

12. Green Grass (1:11)
  13. All That You Wanted (2:35)
  14. Falling (2:30)

met MadeinTYO

15. Mag Ik in Je Huid (3:05)

met Faberyayo

16. Beat 3 (2:23)

met St. Panther

avatar van overmars89
Bruh, die features

avatar van -SprayIt-
Lekkere plaat! Krijgt ie toch weer mooi voor mekaar, vet hoor.

avatar van Liesjemeer
Waarom staan er bij dit album maar 2 reacties?
Ik hou van Benny Sings en dit album is weer te gek. Wat een lekkere trage beats en fantastische samenwerkingen. 4,0 na één keertje luisteren maar ik ga er goed op!!!

Benny zit op een nieuw level. Heerlijke plaat die goed in elkaar overvloeit. Love it!

avatar van Zwammer
Hmm, ik voel deze nog niet. Zijn Music album is een van mijn favo's van 2021, maar dit voelt als een onsamenhangend geheel van mindere nummers. Ik heb eigenlijk ook nog geen uitschieter kunnen ontdekken. Zijn nieuwe track met Neil Frances ('Where I become someone') vind ik wat dat betreft veel beter.

avatar van Reijersen
Benny Sings timmert al enige tijd aardig aan de weg. Nooit is er een album van hem geweest dat mij tegen viel. En ook op dit Beat Tape II horen we weer die herkenbare Benny Sings sound. Relaxed als altijd, fijn als altijd en boordevol interessante featuring artists. De ene keer meer hangend naar de hiphop, dan juist weer meer richting de dance, altijd met een fijne onderliggende groove. Geen al te lange plaat dit keer, maar dat houdt wellicht ook wel de kracht in de muziek. Ik kan er ergens wel inkomen dat het album na album wat te veel op elkaar begint te gaan lijken. Daarom misschien ook juist wel fijn dat het album niet te lang is en ik kan er nog steeds erg plezierig naar luisteren.