Jeff Tweedy - Live Is the King (2021)

Label: dBpm

1. Love Is the King (4:44)
  2. Opaline (4:48)
  3. A Robin or a Wren (2:40)
  4. Gwendolyn (3:18)
  5. Bad Day Lately (3:08)
  6. Even I Can See (3:22)
  7. Natural Disaster (3:01)
  8. Save It for Me (3:17)
  9. Guess Again (3:14)
  10. Troubled (2:54)
  11. Half-Asleep (4:17)
  12. The Old Country Waltz (3:20)
avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Verschijnt ook als bonus disc bij de heruitgave van "Love Is The King".

avatar van steven
12 een neil Young cover ?

avatar van Venceremos
CHIEP schreef:
Verschijnt ook als bonus disc bij de heruitgave van "Love Is The King".

Iets soortgelijks deden ze ook met Warm / Warmer. Leuke poging om centen te pikken.

avatar van Juveniles
Venceremos schreef:

heb daar een ongemakkelijk gevoel bij. Geeft een ander beeld van de integer overkomende familie man Jeff Tweedy. Hij zal ws zeggen dat voor niets de zon op gaat.

avatar van Venceremos
Tweedy is een prima vent alleen krijgt zijn platenmij mijn geld slechts 1x, sorry.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Dan is het toch net goed dat deze ook apart wordt uitgebracht?

avatar van Juveniles
CHIEP schreef:
Dan is het toch net goed dat deze ook apart wordt uitgebracht?

Heb niet opgelet, dacht dat deze alleen verkrijgbaar was als bonus bij het studioalbum, zoals het ging met Warm/Warmer. Neem mijn woorden terug. Verdomd integere man die Tweedy!