Wet Wet Wet - The Journey (2021)

Label: Absolute

1. Back to Memphis (4:42)
  2. The Conversation (3:32)
  3. Northern Town (3:52)
  4. Silver & Gold (3:35)
  5. Comin' Around (3:04)
  6. Cold Black Coffee Blues (4:00)
  7. If I Don't Have Luv (3:18)
  8. Beautiful Sunshine (2:55)
  9. Losing You (4:13)
  10. In Your Eyes (3:23)
  11. Smile (3:39)
  12. Colours (3:41)
  13. Wishing I Was Lucky [New Version] * (4:03)
  14. Love Is All Around [New Version] * (4:16)
  15. Temptation [New Version] * (4:37)
  16. Julia Says [New Version] * (3:59)
  17. Somewhere Somehow [New Version] * (4:01)
  18. Goodnight Girl [New Version] * (3:40)
  19. Sweet Surrender [New Version] * (4:53)
  20. Don't Want to Forgive Me Now [New Version] * (2:57)
  21. Angel Eyes (Home & Away) [New Version] * (5:07)
  22. Sweet Little Mystery [New Version] * (3:56)
avatar van Bubblez
Ik vond bij het beluisteren van de bonustracks al direct dat de sound anders was. Dat Marti Pellow wel erg anders klonk. En bij onderzoek blijkt dan ook dat hij de band verlaten heeft en de zanger vervangen is door Kevin Simm (Liberty X).

Explains a lot!

avatar van Bubblez
Het is allemaal mooi gezongen, maar ik mis het stemgeluid van Marti Pellow enorm in dit album. Ik luister dan liever Marti Pellow - Sings the Hits of Wet Wet Wet & Smile (2002).

avatar van Shelter
Ik ben geen groot fan van Wet Wet Wet, maar ken de hits natuurlijk wel.
Toevallig dit album gehoord, en dat dit geen Marti Pellow is lijkt me toch vrij duidelijk vanaf het begin, zelfs als niet-oud-fan. Wat ik nog niet wist was dat de zanger een the Voice winnaar was van de UK en oud Liberty X zanger. Liberty X is totaal niet mijn ding kwa muziek.
Ik moet zeggen dat dit album echt meer dan prima is, instrumentaal rijk en mooie arrangementen.
Het voelt echt alsof dit opgenomen is in de jaren 80/90 kwa sound. Zowel kwa kwaliteit van de zangstem als de volle productie met veel instrumenten, je hoort dit niet veel meer.
Northern Town is het prijsnummer voor mij maar Cold Black Coffee Blues is ook geweldig.