Ill Bill - Black Metal (2007)

Label: Uncle Howie

1. Black Metal (3:57)

met Q-Unique en Sick Jacken

2. Charlie vs. Geraldo I (1:19)
  3. La Coka Nostra - Soldiers of Fortune (2:49)
  4. Awaiting the Hour (3:54)

met Killah Priest

5. Ten Wheel Drive (3:44)

met Cynic en Sick Jacken

6. Come One, Come All (4:12)

met Styles P

7. Lord of War (0:44)
  8. La Coka Nostra - Where Hope Goes to Die (2:56)
  9. Apocalypse Now (3:38)

met Q-Unique en Sick Jacken

10. La Coka Nostra - Broken Pieces (4:01)

met Jeru the Damaja

11. Charlie vs. Geraldo II (0:25)
  12. Darkness Deepens (4:45)

met Sabac Red en Slaine

13. Don't Touch That Dial (1:46)

met Q-Unique

14. I'm from Brooklyn (5:05)

met Brooklyn Academy

15. Don's Guns (0:28)
  16. La Coka Nostra - Get Outta My Way (3:35)
  17. The 3 Wise Men (2:18)

met O.C. en Jeru the Damaja

18. Charlie vs. Geraldo III (0:49)
avatar van MJ_DA_MAN
Hij is al gelekt dus gezien die stem? En heeft iemand wat meer info over deze plaat?

Hypno
Ja hoor Ill Bill komt weer kenkerhard op deze wel jammer van de Gewoon te vele gastartiesten alhoewel het een genot is om: Q Unique, Jeru en The O.C erop te horen maar die gasten van La Coka Nostra zijn niet allemaal van het niveau van Ill Mothefucking Bill.

avatar van MJ_DA_MAN
Dit is overigens een mixtape, zijn nieuwe album, genaamd The Hour Of Reprisal, komt uit op 11 september. Gastoptredens op die plaat van o.a. Everlast, Necro, Tech N9ne en Raekwon, en producties van o.a. Bill zelf, Necro natuurlijk en verrassend: DJ Muggs.

avatar van MJ_DA_MAN
Ik geef deze mixtape gewoon 4*, ik trek hem zelfs beter dan Bill's solo-debuut. Heel goed geproduceerd met een paar echte metal-hopnummers (of hoe je dat ook wil noemen ) en puike gastrappers. O.C. en vooral Jeru (beste verse van de plaat) komen goed op The 3 Wise Men, jammer dat het nummer maar 2:17 duurt. Maar een erg lekker tussendoortje dit, hopelijk wordt zijn volgende solo-plaat net zo lekker of misschien zelfs beter. Dit geeft in ieder geval goede hoop .

avatar van AGE-411
Misleidende titel eigenlijk.

ik dacht eerst (had niet goed gelezen) dat het om dit legendarisch album ging..

Hypno
Sorry hoor maar dit is dus echt niet beter dan Ill Bill,s solo debuut: Whats Wrong With Bill die shit is pas legendarisch

Hypno schreef:

Vind ik dus niet. Jij misschien dus wel, andersom dus niet, klaar.

Awaiting The Hour met Killah Priest is geniaal

ben het helemaal met mj eens,vind deze ook beter...
sick jacken en slaine