Kadavar & Elder - ELDOVAR (2021)

Alternatieve titel: A Story of Darkness & Light

Duitsland / Verenigde Staten
Label: Robotor

1. From Deep Within (9:33)
  2. In the Way (5:38)
  3. El Matador (6:42)
  4. Rebirth of the Twins (2:59)
  5. Raspletin (4:59)
  6. Blood Moon Night (11:04)
  7. Cherry Trees (3:44)
avatar van ranboy
From deep within is echt een hoogste klasse track zoals ik niet vaak meer hoor.

Kadavar & Elder - ELDOVAR - From Deep Within (Official Video) - YouTube

avatar van ProGNerD
Onverwacht, via deze Volkskrant recensie (!) op het spoor gekomen van dit Floydiaanse gelegenheidsproject van Elder en Kadavar: erg mooi => Aanrader !

avatar van spoiler
ProGNerD schreef:

Kadavar - The Isolation Tapes (2020) - MusicMeter.nl

Probeer dan ook zeker deze plaat van Kadavar eens.
Ook met Floydiaanse invloeden

avatar van ProGNerD
Hoe meer ik 'm luister, hoe meer ik ervan geniet. Misschien niet heel origineel en spannend, maar wel erg sfeervol en mooi uitgevoerd

avatar van JVT
JVT
Luistert heel makkelijk weg deze, hele fijne plaat! Heb em pas 1 keer gehoord dus ik heb wss nog veel te ontdekken.

JVT schreef:

Zekers => veel luisterplezier

avatar van pachag
Lekker albumpje dit. Inderdaad hoor ik Pink Floyd, maar ook Tangerine Dream.

avatar van spoiler
Dit is echt een top 10 plaatje voor 2021 voor mij. Wat een heerlijke luistertrip

avatar van Twinpeaks
Wat een fijne plaat dit. Normaal gesproken niet echt het genre waarin ik opereer , maar het bevalt meer dan prima. Misschien allemaal al eerder en beter gedaan , maar voor mij klopt het. 4 en halve ster .