menu

A Place to Bury Strangers - See Through You (2022)

mijn stem
3,60 (25)
25 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: DedStrange

  1. Nice of You to Be There for Me (3:42)
  2. I'm Hurt (5:05)
  3. Let's See Each Other (3:54)
  4. So Low (3:51)
  5. Dragged in a Hole (2:59)
  6. Ringing Bells (2:56)
  7. I Disappear (When You're Near) (4:05)
  8. Anyone but You (3:19)
  9. My Head Is Bleeding (3:27)
  10. Broken (4:01)
  11. Hold on Tight (4:01)
  12. I Don't Know How You Do It (5:40)
  13. Love Reaches Out (5:25)
totale tijdsduur: 52:25
zoeken in:
avatar van WesleyX16
4,5
Ja wat moet ik ervan zeggen... Het is nog steeds heel goed album. Het blijft nog steeds één van mijn favoriete bands. En eigenlijk vooral de tweede helft van het album vind ik de nummers wat minder interessant. Gelukkig klinken ze nog steeds als JAMC hoe ze in hun beste tijd klonken. Lekker donker en schurend...

Echter de twee singles Let's See Each Other en Hold On Tight zijn gegroeid als nummers. Misschien gaat het met de andere nummers ook nog gebeuren.

avatar van DjFrankie
4,5
DjFrankie (moderator)
Heerlijke plaat, inderdaad minder overgestuurd als we gewend zijn, maar J&TMC is nog steeds dichtbij, en de nummers klinken als een klok. Wel een overstuurde klok.

avatar van itchy
4,0
Op deze plaat klinkt APTBS een stuk geïnspireerder dan op de voorgaande twee platen, waarop het sjabloontje wel erg flets begon te worden. Ik was bijna afgehaakt. Hier meer vuur, en meer pogingen tot een verbreding van het geluid. Maar de plaat is wel wat aan de lange kant en dan is daar toch weer die eenvormigheid. Hoeveel retro postpunk heeft een mens nodig?

avatar van WesleyX16
4,5
Vandaag de vinyl gekregen van deze plaat. Het is toch wel een geweldige plaat. En Anyone but you is zo'n heerlijke song. Vandaag eigenlijk ontdekt, hoewel ik dit album al meerdere keren beluisterd heb.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:36 uur

geplaatst: vandaag om 16:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.