Hollis Brown - In the Aftermath (2022)

Roots / Rock
Label: Cool Green

1. Paint It Black (3:45)
  2. Stupid Girl (2:54)
  3. Lady Jane (4:09)
  4. Under My Thumb (3:40)
  5. Doncha Bother Me (2:34)
  6. Think (3:17)
  7. Flight 505 (3:00)
  8. High and Dry (3:10)
  9. It's Not Easy (3:07)
  10. I am Waiting (3:10)
  11. Goin' Home (7:08)
avatar van Rufus
Jammer dat voor de US versie is gekozen en niet voor de UK versie.

avatar van Rogyros
Dat is op zich toch logisch, Rufus? Hollis Brown is een Amerikaanse band, zij zullen vooral deze versie van Aftermath van the Stones op hun netvlies hebben staan.

Ik draai dit album voor het eerst. Klinkt prima. Prima gebracht. Kennelijk willen ze af en toe en coverplaat uitbrengen om hun helden te eren. Ze deden dat eerder ook met Velvet Underground.

avatar van Bartjeking
Inderdaad een mooi eerbetoon; klinkt als een klok. Zal van de 100 keer, 99 keer de versie van de Stones uit (spreekwoordelijke) kast trekken; maar dat geldt voor alle tributes. En meteen een reminder dat ik hun vorige studioplaat nog niet gehoord heb; vond '3 shots' heel erg goed en heb ze toen als double bill met "Two Gallants" in de Effenaar gezien (heimwee!).
Was erg onder de indruk, dus ook totaal niet bang dat ze deze klassieker zouden beschamen.

avatar van Rufus
Rogyros schreef:

Zeker Je hebt volkomen gelijk Rogyros., maar nu schaf ik deze niet aan anders wel.
Zie mijn top 10.