Sword Heaven - Live at Little Brothers (2007)

geen stemmen

Avant-Garde
Label: Cut Hands

1. Intro - Tongues (13:57)
  2. Faceless Nameless (17:26)
sxesven
't Is jammer dat ik zo krap in m'n budget zit, want deze wil ik toch wel bijzonder graag hebben (aan de andere kant, wat kost een plaatje bij Cut Hands nu helemaal). Sword Heaven vind ik persoonlijk één van de interessantere dingen in de huidige noisescene; die pure kracht die er van uit gaat is echt niet te versmaden. Ik heb (naast reguliere releases) ook al een aantal fan-getapete live opnames mogen horen en die waren zondermeer uitstekend, dus dat zal ook hier wel weer snor zitten. Tip!

Hier nog de beschrijving van Cut Hands zelf en een sample-MP3. Gaat dat uitchecken!

sxesven
What the hell, hij is besteld.

Sietse
ik heb de sample geluisterd en daar door besloten om hem maar niet te bestellen.
Wat ik tot nu toe van Sword Heaven heb gehoord het minste...maar goed een paar minuten durende sample zegt natuurlijk niet heel erg veel...

avatar van Dielie
sxesven schreef:
What the hell, hij is besteld.

hahaha, is bij mij ook altijd het geval

Sietse schreef:
maar goed een paar minuten durende sample zegt natuurlijk niet heel erg veel...

Inderdaad, en zeker bij Sword Heaven is die opbouw naar die climax juist zo geweldig. Maar soit.