John Carter & Bobby Bradford - Mosaic Select (2010)

geen stemmen

Jazz
Label: Mosaic

1. In the Vineyard (10:31)
  2. Karen on Monday (6:53)
  3. Sticks and Stones (6:18)
  4. The Village Dancers (8:54)
  5. Seeking (6:34)
  6. Song for the Unsung (8:03)
  7. Sticks and Stones (11:50)
  8. Blues Upstairs (5:47)
  9. Domino (8:30)
  10. The Village Dancers (8:32)
  11. Rosevita's Dance (12:38)
  12. Ballad (6:06)
  13. Circle (8:33)
  14. In a Pretty Place (10:56)
  15. Latin (11:18)
  16. The Little Waltz (8:32)
  17. Woodmen Hall Blues (6:08)
  18. And She Speaks (17:34)
  19. Pinch (11:34)
  20. Redwood (5:40)
  21. This Earth Feeling (9:10)
  22. Scramble (3:26)
avatar van Tony
JAAAAA, hoog op de verlanglijst, gevalletje onbetaalbaar helaas.

avatar van spoon
ik ben wat albums aan het toevoegen en kom via het Soul Note label bij een album van Bobby Bradford...
Ik ben al bekend met John Carter dus denk ik klik even het volgende album op spotify aan om te horen wat ik toe ga voegen..

discogs.com

Waanzinnig goed!! Als hij op de site staat zal ik er een welverdiende 5* neerzetten

Ook deze mosaic zal ik niet snel horen want te duur en waarschijnlijk niet digitaal te vinden

Soledad
Ja geen idee waarom deze heren overal zo over het hoofd worden gezien. Ik ben in ieder geval blij dat ik de aandacht wat op ze heb weten te vestigen. Deze twee zijn echt weer een gevalletje apart. De eerste zes tracks van deze set zijn overigens te streamen middels Spotify: album is Seeking. Te vinden op Mume onder de oorspronkelijke naam: New Art Jazz Ensemble.

avatar van spoon
Soledad schreef: