Nneka - Love Supreme (2022)

Nigeria

11. Maya (4:01)
  12. Buckle Up (3:37)
  13. Sea (4:28)
avatar van Reijersen
Dit album knalt bij je binnen met opener With You. Een banger van een track en daardoor zit je meteen lekker in de plaat. Wat dan wel heel erg jammer is, is dat dit niet goed wordt doorgezet. Het opvolgende Love Supreme is namelijk wat saai. Beter wordt het met het fijngevoelige Tea, maar helaas ook weer een rommeltje op Yahweh. Gelukkig is This Life dan weer stukken beter, maar About Guilt juist weer niet zo heel bijzonder. Ook Space en Gods Love zijn vrij onopvallend, waar Yansh gewoon slecht is. Walk Away is dan juist wel weer erg fijn, net als Maya. Maar richting het eind wordt het juist weer een stuk minder boeiend. Een uiterst afwisselend album in kwaliteit dus. Helaas schiet het iets meer de negatieve dan de positieve kant op.

avatar van hansjepansje71
Reijersen schreef:

Ik geloof dat ik het hier wel mee eens ben. IJzersterke nummers worden afgewisseld met zeer zwakke. Het geheel maakt een wat rommelige indruk. Komt nog bij dat de productie en het veelvuldig gebruik van stemvervorming op den duur nogal op de zenuwen beginnen te werken, in elk geval op de mijne.