Quorthon - Album (1994)

Zweden
Rock / Metal
Label: Black Mark

1. No More and Never Again (3:37)
  2. Oh No No (6:00)
  3. Boy (8:47)
  4. Major Snooze (2:45)
  5. Too Little Much Too Late (4:00)
  6. Crack in My Mirror (6:42)
  7. Rain (5:50)
  8. Feather (5:49)
  9. Relief (5:45)
  10. Head over Heels (6:03)
avatar van Edwynn
Ooit deed Quorthon een lachwekkende poging om bij de 90s (alternatievere) hardrockstromingen aan te willen sluiten. Op zijn best holt het wat achter Metallica's Load aan, zij het wel dat de Zweed net als op zijn Bathory dingen uit die tijd zo onwaarachtig krachteloos en zouteloss uit de hoek komt dat plaatsvervangende schaamte zichan al snel meester van mij maakt. En dan zwijg ik nog over de compleet mislukte tekstuele frivoliteiten die her en der opduiken en de misplaatste cowbell in Oh No No. Die titel van het tweede nummer dekt de lading wel aardig van dit gedrocht.