Get Well Soon - Amen (2022)

Duitsland
Label: Virgin

1. A Song for Myself (4:22)
  2. My Home Is My Heart (5:11)
  3. I Love Humans (5:43)
  4. This Is Your Life (5:18)
  5. Our Best Hope (4:21)
  6. One for the Workout (4:02)
  7. Mantra (4:57)
  8. Chant en Disenchant (3:55)
  9. Richard, Jeff and Elon (4:21)
  10. Us Vs Evil (4:49)
  11. Golden Days (3:45)
  12. Accept Cookies (5:58)
avatar van thetinderstick
4 jaar na het toch wat tegenvallende The Horror, weer een nieuwe plaat van Get Well Soon.
'Mantra' is nu vrijgegeven, klinkt niet verkeerd zo op het eerste gehoor. Toch wel weer benieuwd naar dit nieuw werk van Constantin Gropper.

avatar van Fathead
Ik ook!

Fijn dat ie terug is. Oud en vertrouwd. Twaalf fijne, vrij vrolijke liedjes, wellicht wat minder verfijnd dan voorheen. Ik zou het zelfs een beetje kitscherig willen noemen (ik krijg er soms een Marc Almond gevoel ten tijde van Tenement Symphony bij, of Pet Shop Boys: My Home Is My Heart)

Het gevoel dat ik bij het debuut had zal wel nooit mere terugkeren, maar als hij albums als deze blijft afleveren hoor je mij niet mopperen. Dit dendert lekker door.

avatar van Fathead
Hij is lekker inderdaad! Ouderwets zou je haast zeggen. De vorige plaat vond ik erg matig, maar deze is terug op niveau, wat mij betreft.

Behoorlijk up-tempo en pompeus, heel fijn!

avatar van clayhill
(het duurde even maar dat zesde nummer.... Pat Benatar...)
Wat weer een prachtplaat. Hij weet, bij mij altijd, dat nostalgische jaren 60/70 gevoel op te roepen van de prachtige zwart-wit series en eerste Bondfilms (inderdaad, de “golden days”).

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Bowie-achtige zang, maar lekkere pop nummertjes die hij daarmee brengt

avatar van brt
brt
Ik begin deze steeds beter te vinden. Helpt wel om het vaker te horen en dat het lekker weer wordt helpt ook zeker mee. Moet hem tóch nog wat vaker horen voor een beoordeling.