Christina Aguilera - La Fuerza (2022)

Label: Sony Latin

1. Ya Llegué (3:03)
  2. Pa Mis Muchachas (3:36)

met Nathy Peluso, Becky G en Nicki Nicole

3. Somos Nada (3:01)
  4. Santo (3:03)

met Ozuna

5. Como Yo (2:46)
  6. La Reina (3:48)
Opvallend dat het hier zo stil is omtrent het nieuwe werk van miss Aguilera. Juist ook omdat het zo'n heerlijke plaat is.

Allemaal Spaanstalige songs waarvan ook 1 heel fijne ballad: Somos Nada. Prachtig! Op La Reina komt Christina vocaal het beste naar voren. Man wat een stem! Na al die jaren in de business nog steeds zo'n uniek geluid. De andere nummers zijn allemaal lekkere songs met goede beats.

Christina heeft een aantal mindere albums uitgebracht, die ervoor zorgden dat ze een beetje uit de picture is verdwenen. Maar sinds Liberation zit er wat mij betreft weer een stijgende lijn in. Net als dat album voelt ook deze EP aan als 1 geheel.

Heel benieuwd naar part II en III die Aguilera heeft aangekondigd als vervolg op deze EP!

avatar van remcodurez
Het lijkt alsof ze op de kar springt van de populaire 'Neoperreo'-sound waarin voornamelijk Rosalía potten breekt. Maar op het eerste zicht mis ik hier niets, zeker als ik zie dat Federico Vindver achter de knoppen zit.

avatar van Emile93
Somos Nada is echt weer zo'n prachtige Christina-ballad. Werkelijk kippenvel. La Reina is verrassend!
De andere nummers kunnen me minder boeien.