Mary J. Blige - Good Morning Gorgeous (2022)

R&B
Label: 300

1. No Idea (2:16)
  2. Love Will Never (3:29)
  3. Here with Me (2:19)

met Remy Ma en DJ Khaled

6. Amazing (2:39)

met DJ Khaled

7. GMG Interlude (1:11)
  8. Good Morning Gorgeous (2:54)
  9. Come See About Me (3:28)
  10. On Top (2:47)

met Fivio Foreign

11. Tough Love * (4:33)

met Moneybagg Yo

12. Love Without the Heartbreak (3:48)
  13. Failing in Love (3:18)
  14. Enough (3:05)
  15. Need Love (3:04)

met Usher

16. Running * (4:18)

met Ne-Yo

17. Good Morning Gorgeous * (2:54)

met H.E.R.

18. Rent Money * (4:10)

met Jadakiss en Griselda

19. Come See About Me * (4:24)

met Fabulous

avatar van Reijersen
Mary J. Blige blijft stevig aan haar oeuvre timmeren. Ze brengt toch op zeer herhaaldelijke basis nieuwe albums uitbrengen. De laatste jaren weten we echter wel wat we kunnen verwachten van haar albums. De laatste keer dat ze echt een opvallende plaat maakte was nog in 2005 met the Breakthrough. Daarna is het toch een herhaling van zetten geworden. Ook dit Good Morning Gorgeous is geen uitzondering op die regel. We krijgen wederom vrij standaard R&B songs voorgeschoteld. Natuurlijk is Blige's stem herkenbaar en sterk, maar het weet de nummers niet meer beter te maken dan ze zijn. Als ik dan toch een paar positieve noten moet benoemen dan kom ik bi Here With Me met Anderson.Paak en het sfeervolle Failing in Love.