Leon Vynehall - fabric presents (2022)

Electronic / Dance
Label: Fabric

1. Leon Vynehall - Climb Into the Cistern (0:32)

met Wesley Joseph

2. Zebrablood - Whatcomesup96 (0:58)
  3. Newworldaquarium - Star Power (1:36)
  4. Low Jack - Virgin Traff 22 (1:47)
  5. Lady Blacktronika - Good Dick (2:30)
  6. Mute - Never (1:58)
  7. Louise Bock - Horologic (0:33)
  8. Or:la - Allaballa (5:45)
  9. Pole - Überfahrt (1:35)
  10. Gombeen & Doygen - D'Americana (2:59)
  11. Round Four - Found a Way (2:02)
  12. Woo - Wah Bass (2:26)
  13. Mosca - This Branch Is Weak (3:39)
  14. Steevio - Syzygy (1:40)
  15. A2 - Midsummer Misery (2:25)
  16. DJ Deep en Traumer - La Valle la B [La Deep Mix] (2:59)
  17. DB Selective - Dub Train (3:01)
  18. Wax - Switch (2:19)
  19. Hagan - Fwd (1:56)
  20. Bubas Produçoes - Padjinha Pt.3 (1:40)
  21. A.k.Adrix - Fl Studio, Obrigado (1:41)
  22. Skee Mask - Untitled 279 (2:30)
  23. Avon Blume - South Bermo (3:20)
  24. Sector Y - Road to World Cup (2:08)
  25. Innersphere aka Shinedoe - Phunk (1:41)
  26. Gaunt - Raw Cartoon (2:58)
  27. Piero Umiliani - Produzione (1:19)
  28. Commodo - Scabz (3:46)
  29. Leon Vynehall - Sugar Slip (The Lick) (5:31)
  30. Mala - Misty Winter (2:09)

met Crazy D

31. Ehua - Helios (1:22)
  32. N-ERGY - The Mad 808 (1:57)
  33. Ana Roxanne - Suite pour L'invisible (2:50)
avatar van -SprayIt-
Dit ziet er interessant uit! De voorganger van SHERELLE is een blijvertje gebleken bij mij (een belachelijke pompplaat) en al zal dit een totaal andere sound worden vertrouw ik wel op weer kwaliteit op Fabric. Met toffe artiesten als Pole, Newworldaquarium en Skee Mask (en ook leuk om Mala hier terug te vinden), maar ook een waslijst aan voor mij onbekende namen een lange mix waar ik naar uitkijk!

avatar van remcodurez
Leon Vynehall - Sugar Slip (The Lick) is alvast een echt vette track. Doet me denken aan het meer dansbare werk van Floating Points

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Wat vet weer zeg dit, veel meer een luistermix dan je misschien bij Fabric zou verwachten. In de eerste helft horen we veel trage stroperige dubby techno, maar er valt nog meer dan genoeg anders te beleven, van hiphop tot breaks. Om van een Basic Channel dubplaat via de psychedelische '80s funk van Woo naar de tech house van Mosca te mixen, het is gedurfd maar het werkt bij eerste beluistering al gelijk als een tierelier. Voor sommigen zal het te eclectisch en vormloos zijn (trebremmit), ik vind het fantastisch, en ben benieuwd of ie bij herbeluistering nog verder kan gaan groeien.

avatar van trebremmit
Ik vind die DJ Kicks van hem ook al niet zoveel soeps, dus bedankt voor de waarschuwing Joe, ik sla deze maar over.

avatar van Mjuman
Ik ben in afwachting van de zwarte schijven - ben wel benieuwd, eerder werk wat ik van hem heb gehoord (e.p) deed me niet echt versteld staan. En die DJ Kicks staat me ook niet echt meer bij, een veeg teken.

avatar van -SprayIt-
Vind het maar een wat vreemde en vermoeiende plaat, kom er niet lekker in. Beetje hak op de tak her en der en vrij zenuwachtig in elkaar gemixt, ik mis een bepaalde lijn of flow. Nee, dit is het niet voor mij. Krappe voldoende voor nu, er zijn fijne momenten bij, maar die zijn helaas spaarzaam.

avatar van Mjuman
-SprayIt- schreef:

Gisteren die DJ Kicks van 'em nog eens gedraaid en meteen weer bij de pinken waarom 't me nix zei - dat is het nl ook. Gevoel van constant op het verkeerde been gezet te worden en dat had ik ook met wat ik hiervan (als soundbites) al kon horen - zou maar zo kunnen dat het album geseald op de plank blijft

avatar van remcodurez
Ik hou wel van eclectische mixen, dus dit smaakt me wel. Ik begrijp ook wel dat dit niet iedereen zijn zaak is.

Die track Phunk van Shinedoe blijft wel geweldig. Ik was deze helemaal vergeten met de jaren. In dat opzicht is deze mix al een winnaar voor mij :-p