menu

Jeff Mills - Waveform Transmission Vol. 1 (1992)

mijn stem
3,74 (25)
25 stemmen

Verenigde Staten
Electronic
Label: Tresor

  1. Phase 4 (4:47)
  2. Jerical (5:27)
  3. Changes of Life (4:51)
  4. Berlin (5:55)
  5. The Hacker (4:21)
  6. Late Night (4:46)
  7. DNA (4:08)
  8. Man-like (4:49)
totale tijdsduur: 39:04
zoeken in:
avatar van John Doe
3,5
Mooi hard techno album. Jeff Mills weet techno echt goed als kunstvorm op de kaart te zetten door zijn manier van produceren.

avatar van Memphis
4,0
Iedereen die ook maar een beetje van techno houdt moet deze cd in zijn bezit hebben. De cd knalt echt uit je boxen. Phase 4 brengt je meteen in de stemming en je hebt meteen zin om naar Awakenings, Mysteryland of nog beter om naar Tresor in Berlijn te gaan.

tuktak
met name de eerste 4 tracks zijn briljant, pure classics. absoluut een musthave idd, briljante muziek, en hét medicijn voor mensen met vermoeidheidsklachten.

avatar van RogerV
3,0
Dit zal denk ik nooit echt mijn cup of tea worden. Ik vind het veel te repititief en wat identiteitsloos. Het verdwijnt gemakkelijk in een brei van 1000 dezelfde soort eindeloze ongezellige beuktracks met een lawaaierig geluidje.Ik heb er de lol nooit van begrepen. Maar Mills was hiermee wel een van de eersten.

Die Changes of Life en Late night steken er wel met kop of schouders bovenuit. Die hebben wel een duidelijke eigen smoel.

avatar van RogerV
3,0
Wat wel heel erg typisch Jeff Mills is dat hij zijn platen kan laten klinken alsof het gemaakt is met afgetrapte apparatuur die bij de vuilnis gevonden is en het daarna nog even met een mobiele telefoon is opgenomen alvorens het op plaat is gezet.

avatar van Kos
3,5
Kos
Berlin is wel echt dik nog steeds.


Gast
geplaatst: vandaag om 16:14 uur

geplaatst: vandaag om 16:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.