Canibus - One Step Closer to Infinity (2022)

Label: Fat Beats

1. iPictorial Wallet (5:26)

met Jurassic 5

2. Mass Malthusian Delusions (3:46)
  3. Jason & Brandon Mashias (4:13)
  4. BMC Eyes (BLK MRT CRTFD) (3:58)

met Kali Ranks, Looni Batz en Self Lion

5. Astaxanthian Man (3:53)

met Born Sun

6. Meta Burger (4:04)

met K-Solo

7. One Step Closer to Infinity (4:09)
  8. Lord Cyborg (4:10)
  9. Master Builders (5:52)

met Born Sun, K-Solo, Mali the Great, Ophrap en Science

10. Illfinity (2:50)
avatar van Poles Apart
Jurassic 5 doet mee? Hopelijk komen ze zelf nog eens met een nieuwe plaat.

iPictorial Wallet (feat. Jurassic 5)

avatar van -SprayIt-
Kan niet lang duren voor ForWhomThePeteTolls hier te vinden is. Deze hoes is in ieder geval al een stuk beter dan de voorgaande vind ik. En Jurassic 5 is altijd een +

avatar van ForWhomThePeteTolls
-SprayIt- schreef:

Had al een paar keer gekeken of die was toe gevoegd. Het is duidelijk minder dan Kaiju imho. De track met Jurassic 5, tja...it doesn't fit die combinatie met Bis. Born Sun en Bis is een combinatie van zeldzame klasse en hopelijk gaat dat album van hun samen er snel een keer komen... Dit album neigt naar dat het wat saai is... Echter er staan toch echt wel weer een paar pareltjes op, en al vind ik de productie een stuk minder (dat vind ik het saaie hieraan) dan die van BodyBagBen is het geheel wel passend en sluit het goed op elkaar aan. Track 5 en 6 by far mijn favoriete, de eerder genoemde Born Sun en K-Solo stellen verre van teleur. Ik cop dit jaar alle 12 de albums. Die van deze maand is trouwens een best of van 2007-2015 met een paar unreleased tracks. Ik wil de collectie compleet hebben, dus ik heb hem weer besteld ook al heb ik dit album nog niet eens binnen... Lord Cyborg komt trouwens ook wel binnen!