Demian - Demian (1970)

2. Windy City (5:21)
  3. Love People (2:20)
  4. Coming (5:35)
  5. Todd's Tune (3:21)
  6. No More Tenderness (3:53)
  7. Are You with Me Baby (4:56)
  8. Only a Loner (4:37)
avatar van Lennonlover
demian. Dat was de nieuwe naam van Bubble Puppy. Ze veranderden hun naam wanneer ze naar L.A. verhuisden. Ik heb het album nog niet beluisterd maar ik ben zéér nieuwsgierig, na het album "A Gathering of Promises" dat zo fantastisch was!

Het had trouwens weinig succes...

Ik zie dat deze €7,99 kost bij Cosmox, maar de levertijd is wel erg lang. Is er iemand die weet of deze de moeite waard is?

avatar van Lennonlover
Ik zoek deze al lang, maar via internet koop ik niets. Ik heb hem dus nog niet kunnen beluisteren.
Naar het schijnt is het geen al te beste plaat en viel de verkoop ook enorm tegen maar bon, dat zeiden ze over A Gathering of Promises ook.

avatar van Von Helsing
Stijn_Slayer schreef: