Cylob - Trojan Fader Style (2007)

1 stem

Electronic
Label: Cylob

1. Trojan Fader Style (58:49)
Ik ben nooit groot fan geweest van Cylob, maar een Cylobian Sunset vond ik persoonlijk nog 'n grotere prestatie dan dit nieuwe werk.

De beats van dit bijna een uur durende nummer cq. album zijn nog wel te pruimen (hoewel ook niet spectaculair), maar andere geluiden zijn soms gewoon lelijk. Wat een rotsamples haalt ie er toch bij. Soms klinkt het ook gewoon zo 'oud', alsof ie het 10 jaar geleden al in elkaar heeft gedraaid.

Slechts op enkele momenten loopt het allemaal even lekker, maar dan slaat het al gauw weer om in iets lelijks. Het is ook nogal van de hak op de tak allemaal dit.

Voor de momenten geef ik het nog een 2,5*, maar dit zal eerder minder dan meer worden.

Overigens vind ik de hoes ook nog eens oerlelijk (zo kom je ze niet elke dag tegen), maar dit zal wel een ode zijn aan het verzamelalbum Best of House ofzo. Dit lijkt me althans aannemelijker dan dat hij het idee voor de hoes hiervan stiekem heeft gejat (dan had ie toch wel wat mooiers kunnen jatten ).

Aurum schreef:

Best of House dus (nieuwe link)