Weval - Time Goes (2022)

Electronic / Dance
Label: Technicolour

1. All Alone (4:44)
  2. Time Goes (3:37)
  3. Minute by Minute (5:13)
  4. March On (4:36)
avatar van remcodurez
Alle nummers haalden weer mijn playlist. Fijngevoelige elektronica.
Vooral de gejaagdheid van March On vind ik tof.

avatar van Osiris Apis
Lekkere EP! March On
Bij Time Goes krijg ik Caribou vibes.

avatar van jellylips
Ik zet deze erg vaak op; deze muziek leent zich voor zowel voorgrond- als achtergronddoeleinden. Ik weet nog niet of het echt gaat blijven hangen, maar 3,5* kan ik hier makkelijk aan kwijt.

Wat me vaak tegenstaat bij dit genre is dat de vocals vaak zo identiteitsloos zijn door alle effecten. Dat is hier ook zo gedaan, maar werkt hier juist goed. De muziek is vet geproduceerd en de zang prima aanwezig, maar meer als een extra instrument in plaats van een vocalist die echt de aandacht opeist en een verhaal vertelt. En dat is soms wel even lekker.

avatar van Zwammer
Dit is toch wel weer een puike EP van de Nederlanders. Vier uitstekende songs, die iets minder snel beklijven dan eerder werk maar wel de nodige diepgang bieden. Persoonlijke favoriet is Minute by Minute. Deze EP vind ik als geheel beter dan de Changed for the Better EP uit 2021.

avatar van Mausie
De singles waren al tof, vooral Minute by Minute. Maar March On komt pas echt binnen! Idd heerlijke gejaagdheid, pulserend ook.