J.P. Bimeni & The Black Belts - Give Me Hope (2022)

Burundi / Verenigd Koninkrijk
Funk / Soul
Label: Lovemonk Discos Buenos

1. Four Walls (3:00)
  2. Not in My Name (3:29)
  3. Find That Love (4:39)
  4. Guilty & Blessed (4:41)
  5. Give Me Hope (3:02)
  6. Ghost City (4:00)
  7. James Stern (3:35)
  8. Precious Girl (3:56)
  9. When Everything Is Wrong (3:49)
  10. Mathematics (3:09)
  11. Found a Good Thang (4:13)
avatar van Reijersen
J.P. Bimeni kennen we al van Free Me uit 2018 en dat was een zeer fijne plaat. Is dan dit Give Me Hope net zo fijn? Het vangt aan met de zeer lekker energieke en oldschool soul op Four Walls. Opvallend hier zijn ook de mooie strijkers. Vervolgt door het vrolijke Not in My Name. Ook een lekker nummer. Find That Love is dan weer een stuk rustiger en mooi integer uitgevoerd. Guilty & Blessed houd die rust en eveneens de mooie uitvoering. Give Me Hope pakt dan de energieke vibe weer terug en ook op Ghost City is er niks mis met de aanwezige groove. Geinig handclaps in dit volledige instrumentale nummer. Ook James Stern is weer erg fijn, net als het licht swingende Precious Girl. Met When Everything is Wrong is ook niks mis, evenals het funky Mathematics en de fijne afsluiter Found a Good Thang. Bimeni levert is hier weer een puike plaat af.