The James Hunter Six - With Love (2022)

R&B / Soul
Label: Daptone

1. Something's Calling (3:25)
  2. I Don't Wanna Be Without You (3:25)
  3. Who's Fooling Who (2:55)
  4. If I Only Knew (3:34)
  5. Carina (4:31)
  6. Take It as You Find It (3:20)
  7. This Is Where We Came In (4:31)
  8. Heartbreak (4:23)
  9. It Was Gonna Be You (2:16)
  10. Never (4:01)
  11. He's Your Could've Been (2:39)
  12. Mm-Hmm (3:14)
avatar van Reijersen
Wat kan naar muziek luisteren soms toch fijn simpel zijn. Om te weten welke kant dit album van James Hunter met zijn Six opgaat hoef je alleen maar de titel te lezen en naar de frontcover te kijken. The James Hunter Six maken met dit With Love natuurlijk een romantische plaat. Maar dan wel op de juiste manier uitgewerkt. Dit album is er één voor een avondje met z'n tweeën. Nu is het sowieso lastig je een buil te vallen aan de muziek van the James Hunter Six, maar het is toch altijd leuk om te horen hoe ze wendbaar laveren tussen verschillende concepten. De sound is warm, de heupen worden gewiegd en Hunter zingt met z'n mooie stem de liefdevolle songs. Wegdromen is hier en daar ook toegestaan en de muziek is fijn. Door de romantische, warme sfeer voelt het geheel als een warm, comfortabel deken. Weer een schoot in de roos!