Tosca - Osam (2022)

10. Early Bird (6:28)
  11. Make Up (3:04)
  12. ECM2 (5:16)
avatar van trebremmit
Na No Hassle vind ik het niet veel soeps wat ze gemaakt hebben. Toch wel benieuwd naar deze, heeft iemand het al beluisterd?

Ik ben een "sucker" voor lounge....en helemaal Kruder & Dorfmeister en al hun side projects.
Dus ook Tosca gaat er altijd bij mij in als koek. Dat mensen het eentonig vinden en mgl gedateerd, ja het zal. Toch ben ik deze nieuwe van Tosca al weer grijs aan het draaien en voor mij is het weer een pareltje.
Qua vibe doet me zelfs heel erg sterk denken aan Suzuki, wat voor mij toch wel hun topper tot op heden is.

avatar van shimahero
Suzuki gekocht als CD in mijn jeugd. Heerlijk zomerse lounge. Na Kruder & Dorfmeister Sessions kocht ik dat album samen met het album van Peace Orchestra, maar toen niet meer albums gekocht van Tosca.

OOOOO
Broedertje schreef:

dat klinkt veelbelovend! Ik ga em gelijk ff uitchecken.

OOOOO
Ja vind em erg mooi, al gaat de tweede helft nog een beetje aan me voorbij. Maar dat is misschien een kwestie van eens met de tweede helft beginnen

avatar van harencoor
Na paar mindere platen is deze weer uitermate lekker. Zeker wanneer het zonnetje schijnt. Naar mijn mening hun beste album na Suzuki.