Omar Apollo - Ivory (2022)

R&B / Pop
Label: Warner

1. Ivory (0:45)
  2. Talk (2:37)
  3. No Good Reason (1:48)
  4. Invincible (3:36)

met Daniel Caesar

5. Endlessly Interlude (0:34)
  6. Killing Me (2:45)
  7. Go Away (3:27)
  8. Waiting on You (2:31)
  9. Petrified (3:17)
  10. Personally (3:31)
  11. En el Olvido (2:26)
  12. Tamagotchi (2:48)
  13. Can't Get Over You (1:02)
  14. Evergreen (3:36)
  15. Bad Life (3:17)

met Kali Uchis

16. Mr. Neighbor (2:46)
Na wat EP's en een mixtape nu het debuut van Omar Apollo. Zijn Mexicaanse roots sijpelen een heel klien beetje door, maar dat is te verwaarlozen. Zijn falset niet. Die valt op.

Prima popliedjes met een lichte r&b touch. Niks bijzonders, best lekker voor af en toe.

Op Tamagotchi werkt hij samen met Pharrell Williams.

avatar van vinylbeleving
aERodynamIC schreef:

Op Tamagotchi werkt hij samen met Pharrell Williams.

Dan vergeet je er wel bij te zeggen dat Omar over de herenliefde zingt Eric. Hij is geen Frank Ocean, of de door jouw zo geliefde Nakhane, maar ik juich openlijke queer artiesten alleen maar toe!
Hopelijk zijn de composities op zijn tweede album iets sterker, maar voor een debuut is dit een prima album!

vinylbeleving schreef:
Dan vergeet je er wel bij te zeggen dat Omar over de herenliefde zingt Eric.

Ik hoef het er natuurlijk ook niet altijd maar bij te vermelden

avatar van vinylbeleving
aERodynamIC schreef:

Ik hoef het er natuurlijk ook niet altijd maar bij te vermelden

Haha nee gelijk heb je, maar een liedje als Evergreen (jongen wil jongen die al met een meisje gaat ) raakt dan toch wel weer een gevoelige snaar. Tjonge wat had ik graag naar dit soort artiesten willen luisteren toen ik wat jonger was!

vinylbeleving schreef:

Adam Naas heeft een nieuw album (staat in de wachtrij). Zijn vorige album plus mini-album staan op de site. Misschien wat voor je?