Sean Webster - Almost (2022)

Blues / Rock

7. Broken Man
  8. Either Way
  9. Thanks But No Thanks
avatar van nlkink
Sean Webster op een stoel in een kamer, gitaar op schoot. Dat is niet alleen een beschrijving van de album cover, maar ook van het album zelf. Webster heeft dit album in zijn eentje opgenomen met akoestische gitaar. Alle nummers zijn covers. Webster geeft er zijn eigen draai aan. Ik heb het album al verscheidene keren mogen horen, als invalmedewerker op de CD- en platenzaak in mijn woonplaats. Ook heb ik Webster tijdens een recente instore enkele nummers live mogen horen vertolken en ik moet zeggen, dat deed hij goed. Geïnspireerd en gedreven bracht hij een aantal songs, waarvan één zelfs zonder gebruik van de zanginstallatie. Met zijn stem bereikte hij ook zonder microfoon moeiteloos het publiek. Een leuk tussendoortje, zo beschouw ik Almost. Vandaag opent Sean Webster de derde dag van het Preuvenement in Assen. Ik zal er bij zijn.