Motörhead - Stage Fright (2019)

Metal / Rock
Label: BMG

1. Dr. Rock (4:07)
  2. Stay Clean (2:46)
  3. Shoot You in the Back (3:12)
  4. Love Me Like a Reptile (4:14)
  5. Killers (4:25)
  6. Metropolis (4:43)
  7. In the Name of Tragedy (4:04)
  8. Dancing on Your Grave (4:28)
  9. R.A.M.O.N.E.S (2:30)
  10. Sacrifice (7:36)
  11. Just 'Cos You Got the Power (7:29)
  12. Going to Brazil (2:43)
  13. Killed by Death (5:10)
  14. Iron Fist (4:11)
  15. Whorehouse Blues (4:38)
  16. Ace of Spades (4:35)
  17. Overkill (8:01)
avatar van B.Robertson
Stage Fright was filmed on Motörhead’s 30th anniversary tour on 7th December 2004 at Phillipshalle in Dusseldorf. Oorspronkelijk een DVD uit 2005 maar later ook als CD/DVD heruitgebracht minus het blokje Over the Top / No Class / I Got Mine op de CD.

Deze setlist loopt voor op die van de 2007 2CD Better Motörhead Than Dead - Live at Hammersmith, 30th anniversary show, June 16, 2005 - met als aanvulling Love for Sale en (We Are) The Road Crew, maar die ook van een wat dof geluid voorzien is. In die zin overweeg ik aanschaf van Stage Fright wel eens.