menu

Imminent Sonic Destruction - The Sun Will Always Set (2022)

mijn stem
geen stemmen

Verenigde Staten
Rock / Metal
Uitgebracht in eigen beheer

  1. Arise (2:19)
  2. Fledgling (7:37)
  3. Source (7:30)
  4. The Core (5:39)
  5. Solitude (6:17)
  6. Nightshade (11:57)
  7. The Sun Will Always Set (8:52)
totale tijdsduur: 50:11
zoeken in:
avatar van ProGNerD
Mooi staaltje moderne Amerikaanse progmetal; hun derde album blijkbaar, maar voor mij een nieuwe ontdekking => blijven we zeker volgen...

avatar van legian
Dit is het niet echt eigenlijk, het klinkt vooral erg gezapig in de oren. En enorm Amerikaans ook, beetje power house achtig waarbij ze proberen vooral grootser en pakkender te klinken dan dat ze zijn, waarbij ze enorm doen denken aan oudere bands in het genre uit de symfo hoek. Van alle keuzes die hier gemaakt worden kiezen ze voor mij elke keer de verkeerde uit eigenlijk. Het enige lichtpuntje is dat enkele nummers nog een lekkere laatste 2 minuten hebben. Helaas is dat op een nummer van ruim 7 minuten veel te weinig. En die super zoetsappige ballad als afsluiter is ook niet aan mij besteed. Lijkt wel een christelijke rock band.

Bedankt voor de tip ProGNerD, maar deze ga ik weer uit mijn playlist verwijderen.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:52 uur

geplaatst: vandaag om 11:52 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.